Наскоро популярната силиконка и риалити звезда Джулиана Гани обяви публично, че

...
Наскоро популярната силиконка и риалити звезда Джулиана Гани обяви публично, че
Коментари Харесай

Илиян попиля Джулиана Гани с нови ЗАПИСИ: Шефът на ГДБОП спи с мен, ще излъжа, че ме биеш

Наскоро известната силиконка и риалити звезда  Джулиана Гани разгласи обществено, че отива на бракоразвод с бащата на детето си - фитнес инструктора Илиян Найденов. Пловдивчанката, която обича да показва богатство и класа, насмете Илиян и даже пусна негови чатове, които сякаш доброжелателка му пратила, с цел да изобличи щенията му за фамилиарност с друга жена. 

Довчера фитнесинструкторът Илиян запазваше безмълвие по тематиката, само че първо изясни, че чатовете са преднамерено изтипосани и той е знаел, че му се готви капан, а за доказателство пусна през вчерашния ден няколко меко казано скандални записа. На тях Джулката сипе страшни закани към него, а най-лошото е, че позлва за оръжие и детето им заплашвайки, че не й дреме и ще го прати в пансион, единствено и единствено да навреди на таткото.

Днес пък Илиян Найденов , който май ще се окаже не насилникът, а жертвата в сагата, сервира нови изумителни обстоятелства от съжителството му с модифицираната отвред дама:

" От месеци насам пребивавам с четири съществени и ежедневни закани! Ще ги градуирам по значимост за мен!

1. Ще ти взема детето и ще се погрижа да не го видиш повече.

2. Ще те убия, намушкам, заровя и така нататък

3. Ще кажа, че ме биеш и ще те вкарам в пандиза.

4. Ще ти съсипя бизнеса и ще пропагандирам всички против теб и продуктите ти.

За мое страдание имам задоволително трезва мисъл с цел да преценява, че е изцяло допустимо всяка от тях да бъде осъществена. Това е и повода, заради която не си потеглих доста от дълго време. Всеки може да приказва в профил и да съди. Не се дразня на никого, само че не знаете какво е да слушаш ден след ден за „ какви връзки ще се употребяват против теб “ и „ съдът в България дава детето на майката каквото и да се случи “. За бизнеса дори няма да разясня.. никак не ми е приоритет сега. Качвам тези 2 записа с ясното схващане да се защитя и насоча органите на реда в случай че с мен се случи нещо. Може да не ви звучи съществено, НО аз не желая да се окаже, че институции, хора и групировки могат да ми навредят. Твърде доста пъти съм заплашван с това! Държа да отбележа, че всички доказателства за протичащото се с мен от месеци са предадени на няколко души и в случай че с мен се случи каквото и да било ще бъдат посочени всички хора, свързани с Джулиана Гани и нейните дейности през последната половин година!

Най-лесно е да кажете „ тя е афектирана “, само че запомнете думите ми – имам стотици сходни обстановки и доказателства. С времето ще видите, че това не е афект а непрестанно държание към мен. Има по върховен съд от гражданския! Бог ни гледа! Той знае всичко и пред него съм чист. Очаквам поредност от удари против мен. И вие очаквайте! Защото 10 дни се молих на към момента актуалната си брачна половинка да не сме простаци и да имаме съгласие за положителното на детето. Тя ме излъга десетки пъти, че ще създадем съглашение, само че това беше с цел да си заставам добродушно до момента в който ми готвят удар след удар в тил. В момента се търсят точно тези връзки, с които съм заплашван дълго. Слава богу в доказателствата ми има всичко, най-много имена! Целите записи, дълги часове, ще се показват пред съда. Както са записани – по този начин. "

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР